Gratisbio stödjer rosa bandet och dubbla aktivitetspoäng

Presentkort / 2011-10-04 / 22:28:16
I och med att Rosa Bandet har dragit igång nu så vill Gratisbio vara med och stödja cancerforskningen. Därför drar Gratisbio igång en tävling, där du samtidigt hjälper till att donera pengar till Rosa Bandet. För var 1000:e poäng ni samlar så donerar de 1 kr till Rosa bandet.

Samtidigt vill de även göra stämmningen lite roligare på Gratisbio, och därför så får du nu dubbla aktivitetspoäng för att utföra de dagliga aktiviteterna. De dubbla aktivitetspoängen gäller 4:e oktober till 23:e oktober.

Mer information eller bli medlem HÄR.


Gratisbio är en sida där du helt gratis samlar poäng genom att till exempel besöka hemsidor, handla i butiker på internet som t.ex. Nelly, Tidningskungen och CDON m.m. Poängen bytar du ut till presentkort på t.ex. H&M. Om du ändå handlar på nätet - varför inte få pengar tillbaka?

Kommentarer
Postat av: veronica

Fin blogg!Har en tävling på min blogg där du kan bli veckans blogg! Kolla gärna in och anmäl dig! :)

Kram!

2011-10-04 @ 23:14:15
URL: http://veronicatafjord.blogg.se/
Postat av: Anneli

Nu kan du tävla om en fantastisk goodiebag hos mig: http://vanitas.blogg.se/2011/october/vinn-en-fantastisk-goodiebag-fran-oliva-eco-b.htmlVar gärna med!

Ha en trevlig kväll :)

2011-10-05 @ 17:37:39
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: VS - Anna

Hej!Jag har en ny tävling på min blogg, var gärna med!http://vittellersvart.blogspot.com/2011/10/vinn-ett-babybelt-fran-anita-maternity.htmlMvh Anna

2011-10-06 @ 21:40:50
URL: http://vittellersvart.blogspot.com
Postat av: Erik Bergman

Det är ju Rosa månaden nu och tillsammans med MariaBingo så gör vi också en kraftansträngning för att samla in pengar till kampen mot bröstcancer. Det enda du som bloggare behöver göra är att skriva om vår insamlingskampanj på din blogg och länka till vår sida med mer information: http://www.provabingo.se/maria-bingo/ så skänker vi 50 kr per person som bloggar om oss.För att vi ska veta om hur många det är som bloggar så är det viktigt att du svarar på det här med ett mail och skickar med en länk till inlägget som du skrivit.Tack för att du vill hjälpa oss, tillsammans kan vi rädda liv!Med vänliga och tacksamma hälsningar

Erik Bergman

2011-10-17 @ 13:45:57
URL: http://www.provabingo.se/maria-bingo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
PointShop.se