Få hem och prova produkter gratis

Saker / 2012-02-24 / 09:36:22
Jag passar på att tipsa om en sida som heter Buzzador. Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster, t.ex. Duve Balsam, Santa Maria Tacos m.m.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Det är givetvis helt gratis att vara med. För mer information eller för att bli medlem och få hem saker, gå in HÄR.


Cloetta Pops Crunchy

Mat, Dryck / 2012-02-24 / 09:15:40
Smartson söker testpiloter til Cloetta Pops Crunchy. Som Testpilot får du prova Cloetta Pops Crunchy både som påse och styckbit. Nu söker vi 3000 Testpiloter som vill smaka och betygsätta Cloetta Pops Crunchy. Mer information och anmälan hittar du HÄR.

300 kronor att handla linser för

Presentkort / 2012-02-21 / 09:12:37
PASSA PÅ! Nu får de 100 första som klickar på länken och anmäler sig 300 kr att handla linser för hos Lensway! Länken hittar ni HÄR.

Amelia

Böcker, Tidningar / 2012-02-21 / 09:09:05
Fyller man i streckkoden från ett paket Twinings Earl Grey eller Lady Grey får man 1 nummer gratis av tidningen Amelia. Streckkoden fyller ni i HÄR.


Grönsaker från Findus

Mat, Dryck / 2012-02-21 / 09:05:37

Med de nya grönsaksblandningarna Grönsaker perfekta till vill Findus ge inspiration till alla som önskar använda mer grönsaker i sin matlagning. Findus vill nu ha hjälp med att testa de nya grönsaksblandningarna och få veta vad ni tycker om det nya sortimentet. Vi söker därför 3000 Testpiloter som får hämta ut valfri grönsaksblandning, provsmaka och tycka till. Vill du bli en perfekt grönsakstestare? Ansökan och mer information hittar du HÄR.


bra gratissida

Presentkort / 2012-02-12 / 10:20:37
Här är lite tyst just nu på bloggen då jag har så fullt upp privat. Dock slänger jag in ett tips så länge på en jättebra gratissida där jag själv har fått ut massor av presentkort - helt gratis! Sidan heter Gratisbio och jag har själv varit medlem i ett par år.

Hur går det till?
Hos Gratisbio samlar man poäng genom att besöka hemsidor, skriva i andras gästböcker, eller genom att handla på sidor som t.ex. Nelly, Bokus, Tidningskungen, La Redoute eller någon av de andra 100 butikerna. Så om du ändå ska handla på nätet - se till att få pengar tillbaka!

Är det verkligen gratis?
Ja, det är inga dolda kostnader som någon medlemsavgift eller annat. Det är helt gratis att vara med.

Presentkort?
Du får poäng genom att t.ex. besöka hemsidor. De här poängen löser du in till presentkort på t.ex. H&M, Gina Tricot, Maxi, Coop Forum, Elgigianten m.m. Det finns över 50 olika butiker att välja presentkort till.

Hur går jag med?
Klicka på länken HÄR så kommer du dirkekt till sidan där man skriver in sina uppgifter.
Varje dag du tvekar om du ska gå med eller inte, är en dag som du förlorar pengar.
Jag önskar dig lycka till med poängsamlandet!PointShop.se