Gratis bio i Borås den 6 november

Bio, Film / 2011-11-03 / 20:59:26

Lördagen den 6 november bjuder Borås City och Kulturkontoret på bio på Röda Kvarn.

KL. 10.00 Lilla Spöket Laban – Spökdags
Barntillåten. 45 min

Nu är det Spökdags igen i slottet Gomorronsol. Ni känner ju Lilla Spöket Laban, världens snällaste spöke som är rädd för mörker. Ikväll ska han och Lillprins Bus tälta i trädgården. De gör upp en lägereld och berättar spökhistorier. En spökhistoria måste vara jätteläskig förklarar Bus då och så berättar han en historia om ett fult monster med stora huggtänder, klor och slemmig, hårig svans. Men monster finns ju inte på riktigt, förklarar Bus innan han lägger sig för att sova. Fast Laban är såklart jätterädd ändå och ligger vaken och lyssnar på läskiga ljud och ser mystiska skuggor. Laban ser att tältduken rör sig.

KL. 12.00 Molly Monster
Barntillåten. 40 min

Molly är ett monsterbarn som bor med sina monsterföräldrar. En morgon när Molly ligger och sover så kommer den sjungande brevbäraren och lägger ett paket nedanför hennes säng. Hon vaknar och tar med sig paketet ner till frukost där det väcker nyfikenhet hos föräldrarna. Till den unga publikens förtjusning väntar därefter många galna upptåg och fantasier.

KL 14.00 Lilla Spöket Laban – Spökdags
Barntillåten. 45 min

Nu är det Spökdags igen i slottet Gomorronsol. Ni känner ju Lilla Spöket Laban, världens snällaste spöke som är rädd för mörker. Ikväll ska han och Lillprins Bus tälta i trädgården. De gör upp en lägereld och berättar spökhistorier. En spökhistoria måste vara jätteläskig förklarar Bus då och så berättar han en historia om ett fult monster med stora huggtänder, klor och slemmig, hårig svans. Men monster finns ju inte på riktigt, förklarar Bus innan han lägger sig för att sova. Fast Laban är såklart jätterädd ändå och ligger vaken och lyssnar på läskiga ljud och ser mystiska skuggor. Laban ser att tältduken rör sig!

KL 16.00 Hierro
Från 15 år. 88 min

Under en resa med färja till ön El Hierro, förlorar Maria sin son Diego. Har han fallit överbord? Har han blivit bortförd? Ingen vet, Diego har bara försvunnit. Sex månader senare, kämpar Maria för att övervinna smärtan av hennes förlust, för att plocka upp skärvorna och fortsätta med sitt liv, när hon får ett oväntat samtal. Man har hittat ett barns kropp. Maria måste återvända till ön El Hierro. På denna märkliga och hotfulla ö, omgiven av lömska och tveksamma karaktärer, tvingas Maria konfrontera sina värsta mardrömmar. Kommer Maria att göra det mest outhärdliga upptäckten av alla - att vissa mysterier aldrig skulle avslöjas?
"Spanjorerna visar än en gång att de är ena riktiga rackare på att skapa stämning och obehag på vita duken!" - TV4 Nyhetsmorgon

BILJETT: Reservera biljett genom att maila info@borascity.se .
Ange:
1. Namn
2. Mobilnummer

3. Vilken tid
4. Antal biljetter
Vi skickar inom kort en bekräftelse

Begränsat antal platser, full salong 250 personer, först till kvarn gäller. Under lördagen drop-in i mån av plats. Insläpp en halvtimma innan varje föreställning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
PointShop.se