Så gott som klart

Events, Upplevelser / 2011-11-03 / 21:26:01
Den 23 november bjuder Så gott som klart in till inspirerande och mysig Spotting där du får prova denna unika tjänst. Konceptet Så gott som klart är en prenumerationstjänst där du får hem 3 vällagade vardagsmiddagar med god och varierad mat. Idén bygger på att maten förbereds så långt det går så att du bara behöver ordna det allra sista i ditt kök hemma.

Under Spottingen ska vi få uppleva hur enkel tjänsten är och även smaka på det goda resultatet. Till detta bjuds det på god dryck. Med oss under kvällen finns både kött- och fiskhandlare på plats för att berätta om råvarorna, ursprung, styckningsdelar, fridlysta fiskar med mera. Vi kommer att få många bra tips och även på plats få se hur man styckar och tillreder olika sorters kött/fisk eller andra råvaror på bästa sätt.

Du som deltar på spottingen kommer även få testa på tjänsten veckan efter. Tre middagar kommer att levereras hem till dig (eller önskat utlämningsställe)  och vi är så klart nyfikna på att få ta del av din feedback, tankar och åsikter

  • Antal platser: 15
  • Datum: 23 november, 2011, klockan 18:30 till 20:00
  • Adress: Bolshedens industriväg 28, Billdal

    Mer information och anmälan hittar du HÄR.





Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg / http://secondstore.blogg.se

2011-11-03 @ 21:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
PointShop.se