2 biobiljetter och gratis mat

Bio, Film / 2011-05-21 / 10:23:16
Hur vill du att Jönköpings län ska se ut 2025? Vi vill väldigt gärna veta vad du som är ung tycker, tänker och drömmer om!

Hur ser ditt framtida Jönköpings län ut i ett drömperspektiv? Vad ska vi göra för att bli det bästa länet för ungdomar i Sverige? Välkommen att dela med dig av dina idéer och tankar på ett diskussionsforum, måndagen den 30 maj kl. 17—20.

Regionförbundet arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt i Jönköpings län. Bland annat skriver vi en regional utvecklingsstrategi som kallas RUS. Den sammanfattar länets styrkor och utmaningar och pekar på vad vi behöver göra för att vara en attraktiv plats där människor vill bo och arbeta.

Diskussionsforumet riktar sig till dig som är mellan ca 16 och 25 år. Det är ni unga som äger framtiden, och därför är era synpunkter mycket viktiga för oss. Kom som du är — du behöver inga förkunskaper, utan vi vill veta vad du tycker!

Vi bjuder på något gott att äta. Som tack för att du är med får du två biobiljetter och vi ersätter självklart dina resekostnader. Vill du gärna vara med men har svårt att ta dig till Jönköping, hör av dig så försöker vi hitta transportmöjligheter.

Tid och plats
Måndagen den 30 maj, kl. 17—20, på Regionförbundet Jönköpings län, Regionens Hus, Västra Storgatan 18 A i Jönköping.

Anmälan
Anmäl dig via e-post till Mikaela Billström Dinu.
Har du frågor får du gärna höra av dig.
E-post: [email protected]
Telefon: 036- 10 20 25.
Senast fredagen den 20 maj vill vi ha din anmälan. Vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
PointShop.se